Draxler: Ako to, že Kavecká je ešte stále poslankyňou ? Sú to zvrhlíci, nič iné
16 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Ako to, že Monika Kavecká (OĽaNO) je ešte stále poslankyňou? Túto otázku položil na sociálnej sieti exminister školstva Juraj Draxler. Podľa neho nie je až tak veľa podobných príkladov amorálnosti v dnešnej politike.

Exminister pripomína, že Kavecká ako zástupkyňa sestier v minulosti robila značný rozruch kvôli platom. "Len si pamätáme, ako. "Odborárky" sestry navádzali na štrajkové "výpovede", ale samé ich nepodali," naznačuje nekalé praktiky.

Podľa Draxlera akonáhle sa potom Kavecká dostala na teplé poslanecké miestečko, z vôle Igora Veľkého, osudy zdravotných sestier ju úplne prestali trápiť.

"Najviac očividné je to teraz, keď je Kavecká popri poslancovaní stále šéfkou odborov (?????? neuveriteľné), ale napriek najväčšej kríze v odbore od novembra 1989 sa za platy sestier nijako nebije. A vyhrážať sa štrajkom? Dnes sci-fi," myslí si politik.

"Trápne? Nie - neuveriteľné. Celý príbeh je tak zvrhlý, ako len Matovičova vláda zvrhlá vie byť. Presne tak. Sú to zvrhlíci, nič iné," uzatvára Draxler.

Toto vás ako pacienta nepoteší - zdravotný systém na Slovensku kolabuje
Nevhodné pracovné podmienky pre lekárov a nedostatočná zdravotná starostlivosť. Zdravotníctvo potrebuje správnu cenotvorbu. Vo svojej tlačovej správe na to upozorňuje Úrad pre dozor nad zdravotnou starostlivosťou (ÚDZS). Čo hovoria analýzy ÚDZS... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | Eka Balašková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik