Bratislava horí: Hasiči majú podozrenie na podpaľačstvo
16 | 08 | 2022 I Eka Balaskova

V priebehu jedného dňa v Bratislave vypukli dva rozsiahle požiare. Hasiči majú podozrenie, že za tým nebude len sucho. Informáciu priniesol portál tvnoviny.sk.

Takmer štyri desiatky hasičov

Podľa portálu tvnoviny ich je najviac na Horskej ceste, zvyšok na Račianskej ulici. Záchranné zložky vyslovili podozrenie, že požiare boli založené úmyselne. Podobný prípad totiž Bratislava zažila pred dvoma rokmi.

Tesne popoludní 

Vinohrad v Rači začal horieť 16. augusta okolo 13. hodiny. Okolo 14:30 bol neďaleko zaznamenaný ďalší požiar. Hovorca hasičov v Bratislave Štefan Koči tvnoviny informoval, že vo vinohrade zasahuje 24 hasičov a osem kusov techniky a pri druhom požiari pomáha 12 hasičov s dvoma kusmi hasiacej techniky. 

Nepríjemná návšteva: NAKA u Pčolinského advokáta
Ondrej Urban je právnym zástupcom bývalého šéfa SIS Vladimíra Pčolinského. Topky priniesli informáciu, že NAKA zasahuje v kancelárskych priestoroch tohto advokáta. Elitní policajti v akcii Na mieste je podľa Topiek niekoľko desiatok policajtov,... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | Eka Balaskova

Rovnaký scenár

17. augusta 2020 sa v Rači odohrala takmer rovnaká situácia - hodunu po vypuknutí prvého požiaru niekto neďalško spôsobil ďalší, informujú tvnoviny.

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik