Blaha: V Denníku N musia od zúfalstva vyskakovať z okna
16 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Zmena sa blíži! A už to tušia aj v N-ku. Toto skonštatoval na sociálnej sieti Telegram opozičný poslanec Ľuboš Blaha, keď si pozrel výsledky najnovšieho volebného prieskumu. Ten si dal urobiť priamo Denník N.

"Dali si urobiť volebný prieskum a Smer v ňom má 15,5% a dobieha Hlas so 17,2%. A keby sa rátali iba rozhodnutí voliči, tak je Smer prvý. Zúfalú Tódovú videli skákať do Dunaja," teší sa z výsledkov poslanec.

Blaha tvrdí, že periodikum celé roky kope do Smeru a ten nakoniec vyhrá voľby. Aj podľa ich vlastných zmanipulovaných prieskumov. "Potenciál Smeru je podľa nich samých 30%, v N-ku začali hromadne užívať lexaurín," pokračuje sebe vlastným štýlom smerák.

Fico rozdrvil Matoviča. Sulík nech sa aj sfetuje (VIDEO)
Bývalý trojnásobý premiér a predseda strany SMER-SD Robert Fico po nedeľňajšej diskusii „V Politike“ na TA3 odpovedal moderátorke na otázku, čo bude nasledovať po prázdninách, keďže Matovič aj po ultimáte zo strany Sas, ostáva ministrom. Jeho... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | Ivan Mihale

K 30-ke priam poletíme

Zamyslel sa však nad tým, že čoraz častejšie sa hovorí, že Hlas chce urobiť liberálnu koalíciu s PS a SaS. "Ak sa ľudia na Slovensku dozvedia, že Hlas nechce ísť so Smerom, ale radšej s liberálmi, k tej 30-ke priam poletíme," vysvetľuje rozumové pochody Slovákov. 

A vzápätí sa pýta: "A čuduje sa niekto? Veď sa pozrite, ako vystupuje Robert Fico v televízii. Bojuje za Slovensko, mobilizuje ľudí, ponúka riešenia. Takto sa má správať premiér - musí byť vzdelaný a rázny, nie ako henten predavač vodky s charizmou vyžmýkanej handry."

"Ľudia nám spontánne nosia tisíce podpisov na referendum - zmena sa blíži! A už to tušia aj v N-ku," uzavrel Blaha.

Sulík: Toto nie je osobný spor! Igor nie je spôsobilý byť členom vlády
Toto nie je osobný spor! S Igorom Matovičom sa kultivovane vládnuť nedá! Strana SaS takto vysvetľuje na sociálnej sieti svoje rozhodnutie odísť z koalície a aj z vlády. "Napriek našej snahe o kultivované a konštruktívne vyriešenie koaličnej krízy... Čítať ďalej
16 | 08 | 2022 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik