Blaha si podal Čaputovú s Matovičom: Za dva roky kompletne zničili Slovensko!
15 | 08 | 2022 I Diana Zaťková

Za toto budete pykať. Referendum vás dorazí. A príde - spravodlivosť. Takto naložil podpredseda opozičnej strany Smer-SD a poslanec Ľuboš Blaha na sociálnej sieti Telegram predstaviteľom súčasnej vlády - ministrovi financií a lídrovi hnutia OĽANO Igorovi Matovičovi a ministerke informatizácie a predsedkyni strany Za ľudí Veronike Remišovej. Nezabudol ani na prezidentku Zuzanu Čaputovú.

"Tri najsrandovnejšie postavičky súčasnej slovenskej politiky dnes zase dávali šupy na internete - Remišová, Matovič a Čaputová. Úplná hitparáda tuposti. Remišovej by mal niekto vysvetliť, že už  o pár mesiacov bude stáť v rade na Úrade práce, tak nech nerieši veci, ktorým nerozumie, pecky dával aj Matovič. V ústave zase mali deň rozviazaných rúk - a tak ho pustili z kazajky. A Čaputová. To nevymyslíš, to je proste špica hitparády," rozohnil sa svojim typickým štýlom Blaha.

Smerák tvrdí, že sa so svojimi straníckymi kolegami schuti nasmiali, vraj Matovič nekradne a nespolupracuje s mafiou. "Chaloš, čo robil kšefty s Majským a za špinavé prachy nakúpil pol Trnavy, to hrá na chudobného chrobáčika, čo nikdy nikomu neublížil. Kvôli nemu zomrelo 20 tisíc ľudí, kvôli nemu zomrel Milan Lučanský, kvôli nemu mafia ovládla štát - a tento psychopat tu teraz vyplakáva?"

Fico: Zrušenie práva veta je pre Smer-SD neprekročiteľná červená čiara
Zrušenie jednomyseľnosti pri rozhodovaní premiérov a prezidentov na pôde EÚ, teda práva veta, je pre stranu Smer-SD neprekročiteľná červená čiara. Vyhlásil to predseda Smeru Robert Fico. "Veľkí západní lídri si neuvedomujú, do akého... Čítať ďalej
15 | 08 | 2022 | TASR/Diana Zaťková

Všetci sa kompletne zbláznili?

A pokiaľ Matovič rieši na facebooku svoje paradajky, prezidentka Čaputová podľa poslanca "v stave najväčšej krízy v novodobých dejinách Slovenska postuje fotečky s frajerom". "Čo tam po Slovákoch, však Čaputová je len prezidentka - treba to dávať na nejakú pubertálnu influencerku a vytešovat sa z fotečiek," krúti hlavou Blaha.

"Prosím, povedzte mi - oni sa všetci kompletne zbláznili? Oni nevidia, akému zdražovaniu čelia ľudia? Ako rastú hypotéky? Ako sa hromadne prepúšťa? Ako to vrie? Za dva roky kompletne zničili Slovensko. Zobrali ľuďom slobodu aj živobytie. Za toto budete pykať, referendum vás dorazí. A príde - spravodlivosť," uzavrel opozičný poslanec.

Pravda o zlatých tehličkách Kajetána Kičuru
Vyšetrovanie prípadu obvineného exšéfa Správy štátnych hmotných rezerv (SŠHR) SR Kajetána Kičuru stále pokračuje. Najnovšie bol na podnet vyšetrovateľa v zahraničí vydaný európsky vyšetrovací príkaz (EIO). Polícia o tom informovala na sociálnej... Čítať ďalej
15 | 08 | 2022 | TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a zdieľaním pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik