B. Kollár: Médiá sa vážne už nakomplet pomiatli? Doteraz blbli s Covidom, teraz strašia jadrovým útokom!
08 | 03 | 2022 I Diana Zaťková

Ako upokojiť obyvateľstvo? Predseda parlamentu a líder hnutia Sme rodina Boris Kollár to zatiaľ nevie. Vie však jednoznačne, ako to nerobiť! Svojim statusom tak reagoval na rôzne poplašné články v slovenských médiách.

"Najlepšie vo všetkých médiách informovať ľudí, ako postupovať a pripraviť sa na jadrový útok!" Rozčúlil sa Kollár v statuse na sociálnej sieti.

"Vy ste sa už v tých médiách vážne nakomplet pomiatli?" Pýta sa oprávnene rozhorčený šéf parlamentu. 

"Po prvé, ak k tomu príde, tie blbosti, čo vám radia, nebudete nikdy potrebovať, lebo to bude to posledné, čo v živote uvidíte a rádio s náhradnými baterkami vám bude platné, ako mŕtvemu Hubertus," zvolil vhodné prirovnanie.

"Rovnako vaše zásoby jedla v garáži. Prestaňte blbnúť a nečítajte tieto kraviny! Žiadna jadrová vojna ani útok nám nehrozia," ukľudňuje poplašených Slovákov politik a multiotecko.

"Nebudem vás tu presviedčať, ale všetci dobre viete, že mám kopec detí, že ich milujem a že keby reálne niečo hrozilo, už by som ich odpratal do “relatívneho bezpečia”. Nebol som v potravinách nakupovať zásoby, nezohnal som jednu jedinú jódovu tabletku, lebo sú to blbosti," krúti Kollár nad panikou na posovom oddelení, či dopyt po tabletkách proti ožiarenu.

"Doteraz vás blbli s Covidom, teraz vás strašia jadrovým útokom. A pritom nechcú edukovať, či vás zachrániť, len vám predať váš vlastný strach a zarobiť na ňom! Veď ide len o čítanosť, že?" Vyrútil sa naštvaný politik na bližšie nešpecifikované médiá.

"Ozaj, neviem zohnať čelovku, nemáte niekto…," uzavrel vtipne Kollár svoj status.

Keď je politológ zvedavý
Aj RNDr Ján Baránek, politológ, o rusko-Ukrajinskom konflikte číta veľa. Nie, u žiadnych propagandistov. Ako píše na sociálnej sieti, má pár otázok. Prečo nie hlavné mesto Väčšinou platí, že "keď padne hlavné mesto, tak padá celá krajina".... Čítať ďalej
07 | 03 | 2022 | Eka Balaskova

Poznámka: Článok pochádza z oficiálneho legálneho zdroja a nevyjadruje stanovisko redakcie HD. 

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik