A. Danko: Gayovia a lesby, nerobte zo seba mimozemšťanov!
19 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Nového poradcu prezidenta Bidena pre jadrovú energetiku zaregistroval aj Andrej Danko. Nezaujali ho však jeho pracovné úspechy, ale sociálna sieť, na ktorej sa prezentuje šialenými "módnymi" kreáciami. Predseda SNS pritom vraj nemá problém s tým, ako kto žije. "Toto ale ubližuje komunite gayov a lesieb," leží mu na srdci celá komunita!

Príde táto móda aj sem?

"Aj vo vysokých štátnych funkciách sú dnes aj takí, čo im je málo a potrebujú transexuálov. Zatiaľ však ani jeden vo vysokých štátnych funkciách nemal takéto extravagantné správanie.

Keď pozorujem Čaputovú a Kollára je len otázkou času, kedy si takéhoto poradcu vyberú," konštatuje A. Danko: "Toto je už choré, ak sa niekto potrebuje ukazovať a hlavne, ak reprezentuje odborné témy a svoju vlasť. Dúfam, že raz takéto čudo nebude prezidentom USA, nedajbože Slovenska."

Vojna v treťom tisícročí

"Je toto hodné poradcu prezidenta USA? Ak sú tam takýto ľudia, ani sa nečudujem, ako sa hrajú s mierom v Európe a strieľajú len tak termíny tretej svetovej vojny." Upozorňuje A. Danko.

"Hrajú sa s mierom v Európe, no keby "nastúpili do prvej línie" oblečení, ako pán Brinton, prvá línia nepriateľskej strany by umrela... od smiechu."

M. Kolíková: Zubami-nechtami, ale neodídem!
Súdna mapa a reformy v justícii. To bola téma v relácii Zuzany Kovačič Hanzelovej, kde bola ministerka spravodlivosti Mária Kolíková hosťom. Neodíde Nevidí na to dôvod. Má na ministerstve rozpracovaných veľa kľúčových procesov. Či už ide o... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.