Polícia hľadá svedkov nehody v Poprade, vodička zrazila 13-ročné dievča
17 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, keď v stredu (16. 2.) krátko pred 16. hodinou v Poprade na Partizánskej ulici zrazilo auto na priechode pre chodcov 13-ročné dievča. O prípade informovala polícia na sociálnej sieti s tým, že neznáma vodička viedla osobné motorové vozidlo bielej farby nezistenej značky v smere od Podtatranskej ulice.

"Na križovatke s Partizánskou ulicou odbočila doprava, nedala prednosť 13-ročnej chodkyni, ktorá v tom čase prechádzala cez priechod pre chodcov, a narazila do nej. Následkom nárazu dievča spadlo na cestu. Vozidlo na moment zastavilo, no po chvíli z miesta odišlo. Okolnosti vzniku tejto udalosti preverujeme," informuje polícia.

Hľadajú svedkov

Z dôvodu objektívneho vyhodnotenia udalosti policajti žiadajú samotnú vodičku, aby sa prihlásila na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Poprade. Zároveň vyzýva prípadných svedkov tejto nehody, aby akékoľvek informácie poskytli prostredníctvom správy na sociálnej sieti.

Rafael Rafaj: Civilizácia má to najlepšie už dávno za sebou, je v kŕči
"Takmer každý deň z režim udržiavajúcich korporátnych médií a z úst liberálnych „štandardných“ politikov počuť tézu, pripomínajúcu memorovanie politickej modlitby „patríme na Západ“," píše pre skspravy.sk, Rafael Rafaj. Rafaj je presvedčený, že... Čítať ďalej
17 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.