Tento týždeň dve víchrice a možno aj vojna
15 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

Tak musíme veriť, že tá vojna je len želaním štváčov a konšpirátorov, ale tie víchrice naozaj prídu. „Vietor bude extrémne silný a môže spôsobiť značné materiálne škody.“ Uviedol portál imeteo.sk.

Dudley dorazí už zajtra

Také meno dali víchrici britskí meteorológovia. Víchrica by mala prejsť cez Veľkú Britániu, kde sa čaká rýchlosť vetra 120 až 150 km/h. Keď Dudley dorazí do strednej Európy, zmení sa na ženu a už sa bude volať Ylenia a bude vyčínať v stredu v noci a vo štvrtok cez deň. 

Eunice príde v piatok

Druhá víchrica, ktorá má britské pomenovanie Eunice, príde do Európy v piatok a v sobotu.  A tá, by mala byť ešte silnejšia a predpokladá sa, že po sebe zanechá poriadnu spúšť. Nárazy vetra sa predpokladajú od 110 do 130 kilometrov za hodinu a na horách až 150 km/h.

Takto sa nesprávajú prasatá, ale arogantní hlupáci
"Prečo médiá mlčia o konflikte, ktorý sa udial v zákulisí pred politickou diskusiou na stv – o 5 minút 12? Na koho podnet sú ticho? Alebo musia byť ticho?" Pýta sa Branislav Becík v statuse na sociálnej sieti. Pán Becík, Hlavný denník nemlčí,... Čítať ďalej
14 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.