Desivé - tá vojna, ktorú tak USA a ich nohsledi potrebujú, asi nebude
15 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"A prečo?" Pýta sa vo svojom blogu právnik Peter Weis.

"Lebo toto"... si zároveň Peter Weis aj odpovedá.

"Ostanú len štekajúci psi. Pre mladšie ročníky, použite google translate."

Nájdite jeden argument pre útok zo strany Ruska - jediný logický argument

"Rusi už nemajú najmenší dôvod útočiť (to neznamená, že ich o to Briti nebudú prosiť, ich pomýlená diplomatka totiž neuznáva Voronež ako súčasť ruského územia). Toľko sa pichá ceruzkou do strúhadla, až sa minie ceruzka…"

Weisova predpoveď

"Po uznaní Luhanska a Donecka (zo strany Moskvy - pozn. red. HD) požiadajú obe enklávy o humanitárnu pomoc. Jej poskytnutie by mohlo prebehnúť na kazachstanský štýl. Tam zasiahli vojská pod vedením Arménska. (V rámci medzinárodne prijatých dohôd o obrannej spolupráci - pozn. red HD). Západ totiž čaká, že aj humanitárna pomoc bude braná ako agresia Rusov."

Ctení predstavitelia ľudu Ukajiny zdrhli 

"Dnes mala zasadnúť ukrajinská Verchovnaja rada. Nezasadla, väčšina poslancov už v čase plánovaného zasadania nebola fyzicky na Ukrajine. Rovnako už vzali roha aj miestni oligarchovia."

Prečo vlastne beží táto hra na vojnu?

"USA sú v ekonomickom krachu. Nevedia platiť fungovanie vlastnej administratívy. V podstate sú odkázaní na svojich ázijských veriteľov."

"Predaj „vakcín“ iba posunul moment neodvratného bankrotu USA o dobu plandémie, ktorá sa už končí (už aj SME píše, že povinné očkovanie v Rakúsku nakoniec nebude, veď sme to predpovedali)."

"Európskej únii tak ostane pri pol miliarde obyvateľov naskladnených cca 1,8 mld. nepoužiteľných „vakcín“, z ktorých cca 7,7 milióna „vyleje do Dunaja“ práve Slovensko. Hádam to naše ryby prežijú."

Inflácia je efektívnejšia zbraň

"Zajtra zasadne FED a my očakávame zopár zásadných opatrení (takmer určite to bude razantné zvýšenie základnej úrokovej sadzby)."

"Inflácia SŠA zabíja rýchlejšie, ako sami čakali. Ceny plynu pokračujú v raste. Pre USA je dodávanie drahého plynu do Európy otázka ekonomického prežitia. Za každú cenu. Každý, kto si počas "plandémie" vzal lacnú hypotéku, pravdepodobne čoskoro horko zaplače." Končí svoj blog, ktorý redakcia HD citovala v plnom znení, jeho autor, právnik Peter Weis.

Ostrý útok na prezidentku
„Prepáčte, ale toto nie je prezidentka, ale prerastené decko.“ Píše na sociálnej sieti Ľuboš Blaha „To už mohla byť na čele štátu aj Britney Spears. Americká celebritka pre pubertiakov. Prezidentka Slovenskej republiky zarába vyše 14 tisíc eur... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

____________________

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.