Podnikatelia nie sú dojná krava!
04 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Na stranu podnikateľov a za ich podporu sa dnes na TB postavila aj strana Dobrá voľba. 

navrhuje niekoľko riešení.

Niekoľko morových rán

Pre podnikateľov sú nimi podľa A. Hlinu okrem tejto vlády aj "opatrenia", v rámci ktorých od 1. decembra minulého roku už pandemická PN nevypláca Sociálna poisťovňa, ale zamestnávateľ. "Aj ako poľnohospodár hovorím, že kravu nemôžete dojiť do nekonečna. Ak vydojíte mlieko, začnete dojiť krv. A nakoniec nebude ani mlieko, ani krava." pripomenul A. Hlina.

Toto podnikatelia neutiahnu

"Odhaduje sa enormný nárast praceneschopností súvisiacich s ochorením Covid a všetko to majú zaplatiť podnikatelia?" Pýta sa preto Alojz Hlina. "A to v krajine, v ktorej sme z podvodníkov ako Kočner, či Baštrnák urobili podnikateľov a rozprestieral sa im červený koberec cestou na ples v Opere. Tak v tejto krajine populistickí politici budu dojiť tých "zlých" podnikateľov až kým nezačnú dojiť krv ....a pospolitý ľud bude tlieskať."

Obabrávate vo vidine zisku! Odkazuje verejnosť celebritám
Spustila to Dominika Kavaschová so svojim "priznaním" - niekto ju vydiera s jej "hanbatými" fotkami a je jej to veľmi nepríjemné. Následne sa spustila lavína. S podobnou skúsenosťou sa stretli Ema Drobná, futbalista Filip Šebo, dokonca herečka... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Aké má DV riešenia?

Navrhujú vrátiť pandemickú PN do stavu pred 1.12. 2021 a tiež urýchlene uhradiť zamestnávateľom náklady, ktoré mali v súvislosti s testovaním svojich zamestnancov. Tiež ponúkajú návrh v oblasti energií: "Ak napríklad stúpli ceny energií o X %, tak štát vyberie zo zvýšenej ceny aj viac na DPH. Minimálne túto sumu by mal vrátiť štát späť do systému a podporiť tých, ktorí tie extrémne nárasty cien znášajú." 

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.