Štefan Harabin v nemocnici?!?
09 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Na verejnosti koluje informácia, že Štefan Harabin je hospitalizovaný so zápalom pľúc a je pripojený na prístroje. Túto informáciu však včera sám emeritný predseda Najvyššieho súdu poprel na svojej sociálnej sieti.

Klebety

"V tejto spojitosti má kontaktovalo i mnoho známych a priateľov, keďže sa podobného charakteru sprítomňujú informácie aj na sociálnych sieťach." Upresňuje bývalý sudca: "S radosťou môžem uspokojiť všetkých priateľov, priaznivcov a fanúšikov. Chvalabohu som zdravý a teším sa doma prítomnosti mojich najbližších príbuzných."

Prekonal chrípku

"Je pravdou, že som chrípkový vírus i s teplotami nedávno prekonal," pripúšťa. "Včasné nasadenie liečby ivermektínom, acylpyrínom, vitamínmi a čajom ma bez potreby hospitalizácie dostalo do polohy, že som zdravotne úplne fit."

Šutaj-Eštok - Denník N usvedčený z klamstva!
Poslanec Hlasu-SD Matúš Šutaj-Eštok poukazuje na prešľap pani novinárky par excellence Moniky Tódovej. "Najvyšší súd Žilinkovi: Nechajte hodnotenie dôkazov na súd, takto sa paragraf 363 nesmie používať. Takýto PR článok Moniky Tódovej dnes... Čítať ďalej
08 | 12 | 2021 | Eka Balaskova
?

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme, redakcia HD.