Nemci pochopili - pre očkovaných "posledné Vianoce"
03 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Budú to posledné Vianoce pre všetkých očkovaných? Vážna téma, nemecký portál spiegelbild však zjavne usúdil, že na pandémiu treba ísť inak. Spustil anketu, v ktorej mali očkovaní aj neočkovaní vyberať najvhodnejšiu pesničku týchto Vianoc pre tých z druhej skupiny. Teda očkovaní pre neočkovaných a naopak.

Končiaca politička Angela Merkelová a nastupujúci kancelár Olaf Scholz sa zhodli na tvrdších opatreniach pre neočkovaných Nemcov. V satirickom obrázku ale ukazuje nemecký web spiegelbild.news ako by mohli tiež dopadnúť očkovaní.

Ako sa ukázalo

Pieseň „Last Christmas“ vyhrala s veľkým náskokom. Teda, ide o výber od neočkovaných tým už zaočkovaným.

Dáta britskej zdravotnej služby prekvapujú - ide o pandémiu očkovaných!
Agentúra pre zdravotnú bezpečnosť Spojeného kráľovstva (UKHSA) zverejnila týždennú správu „Vaccine Surveillance“ obsahujúcu štatistiky o prípadoch Covid-19, hospitalizáciách a úmrtiach podľa stavu očkovania v Británii za posledné štyri týždne.... Čítať ďalej
02 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

______________________

Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.