Uhrík z hnutia Republika: Oslobodíme Európu a vrátime jej dôstojnosť, slobodu a tradície (VIDEO)
28 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Europoslanec a šéf hnutia Republika Milan Uhrík sa spolu so straníckym kolegom Milanom Mazurekom v uplynulých dňoch zúčastnili na pozvanie zasadnutia poľského parlamentu. To, čo tam riešili sa liberálnym silám určite páčiť nebude.

Hnutie Republika dáva o sebe vedieť stále viac a viac, vďaka čomu stúpa aj v percentách u našich voličov. A to nielen kritikou neuveriteľných pomerov na Slovensku, ale prostredníctvom Milana Uhríka aj v európskom parlamente. Tentokrát sa v poľskom parlamente stretli aj s kolegami z Belgicka a Nemecka aby rozobrali viacero aktuálnych tém. Akých, to v statuse a videu prezradil sám šéf hnutia Milan Uhrík.

Covid totalitu mnohé európske vlády iba nechutne zneužívajú

„Je to sila, hnutie Republika spája sily s Poliakmi a ďalšími národmi v boji proti Covid totalite. Za ochranu slobody, prosperity a našej kultúry pred imigráciou, islamizáciou a nástupom novej diktatúry,“ prezrádza v úvode statusu šéf hnutia Republika, ktorému vraj bolo cťou vystúpiť oficiálne vo veľkom poľskom parlamente po boku poslancov z Poľska, poslancov nemeckého Bundestagu zo strany AfD či poslancov z najväčšej opozičnej strany v Belgicku Vlaams Belang. „Budujeme priateľstvo a jednotu Budujeme pozitívnu silu, ktorá môže zastaviť katastrofu valiacu sa na Európu aj na Slovensko! Namiesto izolácie a strachu bojujeme za nádej a spoluprácu,“ konštatuje na záver statusu Milan Uhrík. „Cieľom našej deklarácie je prezentovať súdržnosť a jednotu v ochrane tradičných hodnôt Európy a európskych národov, v ochrane európskych hraníc pred imigráciou, v ochrane Európy pred islamizáciou,“ hovorí v úvode videa náš europoslanec.

„Stojíme tu spoločne a zjednotení aby sme ukázali, že v Európe nie sú hlasy len liberálov a ich nastupujúcej politickej korektnosti, čo je vlastne len iný názov pre novodobú cenzúru. Sme presvedčení, že spoločne sú európske národy schopné, a majú tú silu, postaviť sa nástupu liberalizmu, zastaviť nástup Covid totality, ktorú mnohé európske vlády zneužívajú nielen na boj proti pandémii, ale aj na presadzovanie novodobých diktátorských, alebo totalitných režimov. Teším sa na to, že spoločne oslobodíme Európu a vrátime jej dôstojnosť, slobodu a tradície, ktoré si európske štáty a európske národy zaslúžia,“ konštatuje vo videu Milan Uhrík, ktorý na záver vyjadril podporu poľskému ľudu v ochrane tradičných aj kresťanských hodnôt a v zápase proti bruselskému liberálnemu útlaku.

Uhrík: Hanba únii, ktorá sa len prizerá zavádzaniu policajného režimu na Slovensku!
Hanba únii, hanba falošným "demokratom", ktorí sa len prizerajú zavádzaniu policajného režimu na Slovensku! Rozčúlil sa europoslanec Milan Uhrík priamo pred kolegami na pôde Európskeho parlamentu. Potláčanie ľudských práv Vojaci a policjti v... Čítať ďalej
24 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!