Pandémia smrti mladých športovcov pokračuje
29 | 11 | 2021 I Ján Papuga

Je záhadou, ako pribúdajú kolapsy športovcov, všimol si Nový čas. Tento týždeň skolaboval už druhý profesionálny futbalista. Jeden z lídrov treťoligového anglického futbalového tímu Wigan Athletic Charlie Wyke skolaboval na predzápasovej rozcvičke pred súbojom s Cambridge United. 28-ročného útočníka ošetrili priamo na ihrisku a urgentne previezli do nemocnice, kde sa podrobuje ďalším vyšetreniam.

Wyke prišiel do Wiganu v lete zo Sunderlandu a okamžite sa stal jedným z kľúčových hráčov tímu. Je tretím najlepším strelcom klubu.

Laššáková: Súčasná vakcína na Covid je stále len podmienečne schválená!
Naším koaličným politikom sa nepáči to, ako mnohí zrovnávajú ich segregáciu nezaočkovaných so situáciou Židov počas II. svetovej vojny. Že tu však istá podobnosť je, je stále viac ako očividné. Ani Židia, ktorí museli nosiť na svojom oblečení žlté... Čítať ďalej
28 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

Veľmi znepokojujúcim javom sú množiace sa kolapsy športovcov. V lete na európskom šampionáte bojovali lekári o život Dána Christiana Eriksena, na ktorého oživovanie museli použiť defibrilátor. Nedávno mal na ihrisku problémy so srdcom hviezdny argentínsky útočník FC Barcelona Sergio Aguero. V priebehu tohto týždňa skolaboval aj Adama Traore zo Sheriffu Tiraspoľ v súboji Ligy majstrov proti Realu Madrid.

Do Vianoc prídu nové lieky na COVID-19. Tvrdá rana pre zaočkovaných
COVID-19 je stále postrachom našej planéty, hoci v mnohých krajinách ho riešia ináč ako len očkovaním experimentálnymi vakcínami. Možno sa tak stane aj u nás, lebo na trh by sa mali dostať nové lieky. Lenže... Šialenstvo okolo vakcinácie proti... Čítať ďalej
28 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

Podobné prípady sa čoraz častejšie vyskytujú aj v hokeji. Slovensko šokoval prípad Borisa Sádeckého, ktorý odpadol na ľade a po piatich dňoch v umelom spánku, žiaľ, svoj boj o život prehral.

Najnovšie obletela svet smutná správa o kolapse 16-ročného ruského mládežníckeho hokejového reprezentanta Valentina Rodionova. Odpadol počas zápasu, po šiestich dňoch lekári boj o jeho život prehrali.

Vzácna zhoda: Pacienti s Covidom by sa mali liečiť už v ordináciách
Koaliční politici aj ich „odborníci“ stále dookola hovoria o preťažení zdravotníkov v nemocniciach, kam privážajú stále viac pacientov vo vážnych stavoch. Mnohí by sa tam ale dostať vôbec nemuseli, keby boli liečení už v zárodku, teda v... Čítať ďalej
28 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory, využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!