Nové "perličky" v podaní poslankyne OĽaNO, Romany Tabak
28 | 11 | 2021 I Gabriela Fedičová

Perličky političky Romany Tabak, ktorá je poslankyňou NR SR za hnutie OĽaNO sú nezabudnuteľné. Ale iba do chvíle, kým si ten, kto ich číta neuvedomí, že poslankyňa rozhoduje o zákonoch SR, ktoré sa dotýkajú každého z nás. O čo ide?

Sociálna sieť vie byť dobrým zrkadlom toho, kto a čo má v hlave. Poslankyňu Romanu Tabak z hnutia OĽaNO za príspevky na sociálnej sieti mnohí označujú aj za slniečko v slovenskej politike, ale z komentárov sa verejnosť dozvie aj to, že ju mnohí vnímajú ako naivnú osobu.

O čo ide?

Romana Tabak si myslí, že ideme do finále. Podľa nej v pandémii určite. A preto napísala: "Som ochotná si sadnúť za jeden stôl s pánmi: Fico, Pellegrini,Heger, Matovič a Kollár.Aby sme sa dohodli ako ťahať za 1 povraz PROTI PANDÉMII a ukázali ľuďom súdržnosť!
Ideme do finále!" Bojovne nabádala v poslednom príspevku.

www.facebook.com/RomanaTabak/posts/324215256196520

Sledovateľov Romany Tabak ale pobavil aj iný. Napísala: "Vznik našej Slovenskej republiky nezačal a ani ňou neskončí. Zvládneme to všetci spolu!"

Ako to poslankyňa myslela však nevysvetlila. Perličkám poskladaných z pár slov ale zrejme rozumie aspoň ona na rozdiel od svojich fanúšikov.

A. Belousovová: Remišová robí hanbu ženám v politike
"Takých je v radoch tejto vládnej koalície síce viac- napríklad "mysliteľka" Tabak, alebo tá divná pani, čo chodí do parlamentu v teplákoch, ale podpredsedníčka vlády v tomto ohľade rozhodne vyčnieva." Začína svoj status šéfka strany Národ a... Čítať ďalej
28 | 11 | 2021 | Eka Balaskova