Minister Budaj nevie odpovedať na jednoduché otázky
28 | 11 | 2021 I Norbert Pančík

"Ministr Budaj dostal v parlamente jednoduché otázky, na ktoré nedokázal odpovedať, lebo v kope papierov, ktoré priniesol na schôdzu NR SR nenašiel žiadnu odpoveď a zmohol sa tak len na klamstvo," píše vo svojom statuse Miroslav Suja poslanec NR SR za hnutie Republika. Prinášame ho v plnom znení.

"Minister Budaj nedokázal reagovať na jednoduché otázky!!

Prečo minister Budaj teda nezrušil „nezákonné“ rozhodnutie, ktoré týždeň po voľbách podpísal Árpád Érsek? Prečo nechal štatutára Envirofondu, podpísať dotačnú zmluvu a následne poslať uvedené nenávratné finančné prostriedky na účet obcí? Prečo teda obce do dnešného dňa nedisponujú žiadnym písomným rozhodnutím zo strany Ministerstva životného prostredia alebo riaditeľa Envirofondu, aby prerušili alebo úplne zastavili práce na predmetných dielach? Prečo obec, kde je starosta, ktorý kandidoval za stranu OĽANO a boli mu pri kontrole nájdené pochybenia nemal žiadny problém? Jedná sa o osobnú pomstu ministra Budaja? Zrejme áno. keďže podľa našich informácií sa v zákulisí minister Budaj vyjadril „to sú smeráci nedostanú nič“. Preto sa pýtam či kvôli tomu, že starosta je z inej strany ako OĽANO musí trpieť celá obec?

Znovu sa mi potvrdilo, že minister Budaj si účelovo vyberá témy a o skutočnú ochranu prírody mu nejde. Pretože aj v tomto prípade nebudovania kanalizácii bude pokračovať znečisťovanie životného prostredia, vodných tokov odpadovými vodami."

V priloženom videu je zrejmé, že minister Budaj, sa za rečníckym pultom necítil pohodlne.

www.facebook.com/100057776421847/videos/206388768340109/