Mesík: Ľudia zomierajú preto, že nedostávajú včasnú správnu ambulantnú pomoc
28 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Normálne zmýšľajúcemu človeku sa až zdá, že žije na inej planéte. Tak buď nás naši politici, ich „odborníci“ a viaceré mainstreamové médiá klamú, alebo majú skutočne „zlé“ informácie. Čísla, ktoré ponúka doktor Juraj Mesík sú totiž úplne iné.

V televízii, ale aj v rozhlase a v tlači nepočúvame a nečítame nič iné iba to, ako hrozne na tom je prakticky celá Európa. Prirodzene, za všetko môžu tí, ktorí sa nedali zaočkovať experimentálnymi vakcínami proti COVID-19. A tu odrazu príde „nejaký“ vyštudovaný lekár a analytik bezpečnostných rizík Juraj Mesík a v statuse ponúka úplne iné čísla, ktoré sa s tými prezentovanými riadne líšia. Podľa neho ide o fiasko projektu masového opichávania populácie vírusovou mRNA.

Nemecko a Taliansko už potvrdili prvé prípady nákazy variantom omikron

Na úvod statusu Juraj Mesík hneď ponúka úryvok z K- tlače: „V Nemecku opäť stúpla sedemdňová incidencia, nakazených je priemerne 446,7 ľudí na 100-tisíc obyvateľov. Ide o najvyššie číslo v pandémii. Zdravotníci za posledný deň zachytili 44 401 nových prípadov a 104 úmrtí.“ Prirodzene Juraj Mesík k tomu má aj svoju poznámku: „V Nemecku je plne „zaočkovaných“ cez 70% ľudí, 10% dostalo už aj zaslúženú dávku.“ Nemecko a Taliansko už podľa nášho analytika potvrdili prvé prípady nákazy koronavírusovým variantom omikron. Podozrenie na výskyt omikronu preverujú napríklad aj Česko, Rakúsko a Holandsko.

Vzácna zhoda: Pacienti s Covidom by sa mali liečiť už v ordináciách
Koaliční politici aj ich „odborníci“ stále dookola hovoria o preťažení zdravotníkov v nemocniciach, kam privážajú stále viac pacientov vo vážnych stavoch. Mnohí by sa tam ale dostať vôbec nemuseli, keby boli liečení už v zárodku, teda v... Čítať ďalej
28 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

„Británia zavádza prísnejšie pravidlá pre cestujúcich prichádzajúcich do krajiny: budú musieť zostať v izolácii až do negatívneho výsledku PCR testu. Oznámil to premiér Boris Johnson. Zároveň ohlásil aj opätovnú povinnosť nosenia rúšok v obchodoch a prostriedkoch verejnej dopravy,“ píše ďalej Juraj Mesík. „Taliansko 78% populácie s dvomi dávkami, Holandsko 77%, Veľká Británia 75% poddaných jej veličenstva s dvomi dávkami. Podľa propagandy to mali byť samé ostrovy a poloostrovy slobody, také Bratislavy vo veľkom... A nič...Teda okrem krásnych ziskov Pfizera a spol.,“ konštatuje v poznámke vyštudovaný lekár.

Mesík: Z masového pichania mRNA vakcínou je totálne fiasko
Stalo sa to, s čím zrejme všetci tí, ktorí pretláčajú očkovanie experimentálnymi vakcínami nerátali – chorobnosť na COVID-19 oproti obdobiu, keď sme nemali „zázračné“ vakcíny vôbec neklesá. A podobné je to aj s úmrtnosťou. Tisíckrát opakovaná lož... Čítať ďalej
26 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

Operácia sa podarila, ak aj pacient zomrel, je to vedľajšie

Podľa Juraja Mesíka si v Česku dalo vírusovú mRNA vakcínu pichnúť 6,6 milióna ľudí, z toho skoro 800 000 tri krát po sebe behom cca 10 mesiacov. „Celkovo dostali Česi do tela 14,1 milióna dávok vírusového mRNA génu. Tu je výsledok za piatok 27. 11.: 45 mŕtvych bez vírusovej mRNA a 45 mŕtvych s vírusovou mRNA,“ prezrádza náš analytik skutočné čísla, ktoré sú v susedných Čechách.

„Vax aj nevax pritom zomierajú predovšetkým preto, že nedostávajú včasnú správnu ambulantnú pomoc a majú mizerné hladiny sérového D. Koľko ľudí v ČR zomiera nenápadne na následky zápalov, trombóz a embólií spustených vírusovým S-proteínom po podaní „vakcín“ nevieme. Nikoho to nezaujíma - hlavne že sa dali opichať: operácia sa podarila, ak aj pacient zomrel, je to vedľajšie,“ konštatuje smutne na samý záver statusu Juraj Mesík.

Bublina okolo lieku Molnupiravir proti covidu praskla - tvrdí Mesík
Na proticovidovom trhu sa objavil nový liek – molnupiravir. Ako obyčajne, aj teraz ho naši „odborníci“ vítajú s veľkou pompou. A to i napriek tomu, že zatiaľ presnejšie nepoznajú jeho vedľajšie účinky, na čo sami tak bazírujú u iných liekov. Je až... Čítať ďalej
27 | 11 | 2021 | Jozef Uhlarik

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!