Matovič, to, čo vám odkazuje sestra a naštvaní Slováci si dobre prečítajte!
28 | 11 | 2021 I Jozef Uhlarik

Peniaze nie sú, špajza je prázdna! Tak takýmito nezmyslami doslova kŕmil Igor Matovič po voľbách Slovákov, aby ukázal na neschopnosť predchádzajúcich vlád, v ktorých bol prevažne Robert Fico. Ako sa ukazuje, nebola to pravda.

Ak by bola špajza skutočne taká prázdna, odkiaľ by sa vzali toľké milióny a miliardy na nákup tak (ne)potrebných zbraní? A odkiaľ by sa vzali peniaze na Matovičovu lotériu a rozhadzovanie eur na všetky strany? Nad „prázdnou špajzou“ a rozhadzovaním peňazí sa v statuse zamýšľa aj sestra šéfa OĽaNO Zuzana Belicová. A nielen ona, pretože Igorovi Matovičovi poriadne naložili v diskusii aj „obyčajní“ Slováci.

Žiadna vláda nezničila zdravotníctvo takou rýchlosťou ako táto

„Myslela som, že po vládnutí Fica máme „prázdnu špajzu“. Aspoň tak nás presviedčala nová vláda. Ale asi teda nemáme, súdiac podľa rôznych výdavkov z daní ľudí: miliardy eur na stíhačky, na vojenskú pásovú techniku, na testovanie, na očkovaciu lotériu, na odmeny a bonusy pre dôchodcov za očkovanie... atď,“ píše v úvode statusu Zuzana Belicová, ktorá v skrytej kritike svojho brata Igora Matoviča pokračuje aj ďalej. „Tak prečo potom nedáme tým, ktorí majú naozajstnú zodpovednosť za životy - lekárom a sestričkám 4 tisíc eur mesačne čistého tak, ako majú poslanci s nulovou zodpovednosťou? To dokedy ich necháme odchádzať zo zdravotníctva, keď ich najviac treba a keď ich máme málo?“ pýta sa Zuzana Belicová a na samý záver dodáva: „Však im môže byť do plaču keď vidia ako sa tu vidlami rozhadzuje z tej „prázdnej špajze“.“

Matovič to schytal od vlastnej sestry! Toto si myslím o jeho bonuse za očkovanie!
Matovič sa stále nepoučil! Minister financií asi veľmi rýchlo zabúda na všetky svoje doterajšie neúspechy ohľadne jeho motivačných kampaní na očkovanie. Najnovšie navrhuje zaviesť rekreačný a gastro bonus v hodnote 300 eur. Jeho sestra Zuzana... Čítať ďalej
25 | 11 | 2021 | Diana Zaťková

No a ako na jej slová zareagovali Slováci? Tak to sa „spasiteľovi“ Igorovi Matovičovi vôbec dobre čítať nebude. „Rodinu si nevyberáš... škoda, že nebol ako spermia jebnutý niekde o stenu obývačky,“ začal poridne zostra Tomáš Aries Rooney. „Lebo sa vykašľali na zdravotníkov. Preto ich veľa odišlo, aj odíde. Operácie zrušené, kardiaci, onko pacienti budú umierať. Chybou je, že asociácia zdravotníkov, lekárov, odbory sú ticho. Už mali byť v uliciach,“ myslí si Oľga Galovičová. „Žeby plán reforiem zahŕňal skrachovanie zdravotníctva, aby sa za bagateľ predávali súkromným investorom ???“ pýta sa Janette Méry. „Žiadna vláda tak nezničila zdravotníctvo a takou rýchlosťou ako táto. Títo gauneri dokázali za necelé dva roky vyštvať aj tých zdravotníkov čo robili túto prácu so sebazaprením a predchádzajúce vlády aspoň ako tak držali latku kde držali,“ konštatuje Jaro Kukla.

Belicová: môj brat dnes robí presne to, za čo iných kritizoval
Zuzana Belicová sa vyjadrila k odchodu niektorých poslancov z klubu OĽaNO. Upozornila, že Matovič robí poriadky so svojimi poslancami za presne také isté veci, ktoré sám v minulosti robieval. „Keďže som v minulosti viac krát volila OĽaNO, lebo... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Petra Demková

Ten človek nemá „páry“ ako žije väčšina našich dôchodcov

„Čím hlbšie táto vláda zasekne sekeru, tým menej samostatný a svojprávny tento náš štát bude. A to USA a ostatným štátom, ktoré to tu z diaľky riadia, veľmi vyhovuje,“ netají Miloš Hulvák. „No ja sa obávam, že po tejto vláde budeme naše dlhy splácať 100 rokov...,“ pridáva Ondrej Kelemen. „Treba ich všetkých lapiť a hodiť do smetiaku ako na Ukrajine to robili ľudia s politikmi,“ radí Juraj El Hamwi.

„Čerešničkou na torte bola tlačovka Matoviča a Kollára. Podľa vyjadrenia týchto politikov, ak sa chcú dôchodcovia najesť alebo zaplatiť zdražený plyn, majú sa dať zaočkovať. Áno, dobre čítate tí, čo ste tlačovku nevideli. Jasne povedali, že tie peniaze, čo za očkovanie dostanú, môžu použiť na drahé potraviny alebo plyn. Pritom je psou povinnosťou politikov týmto ľuďom pomôcť či sa očkovať dajú, alebo nie. Chce sa mi grcať z tejto vlády,“ píše nahnevaný Boris Taraj. „Však dnes Mates povedal jasne, že peniaze má. A že ide rozdať poukážky dôchodcom, chtivým pobývať v reštikách, alebo vo Wellness. Ten človek nemá „páry“ ako žije väčšina dôchodcov...,“ zaťala v diskusii do živého Stanislava Lippaiová.

Hlina: Rímsky imperátor Matovič nás zvolával ako hoviadka
"Matovič sa zahral na rímskeho imperátora. Namiesto do Kolosea nás zvolával ako také hoviadka pred televízne obrazovky. Chlieb a hry, to vždy zabralo. Pozerať na obrazovku a čakať, či sa na mňa neusmeje šťastie. Aké ľahké. Orgie populizmu. Ak by... Čítať ďalej
31 | 10 | 2021 | Gabriela Fedičová

 Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory - využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš!